El Cadet s’emporta els tres punts del derbi mataroní

6D21F49C-85CE-4567-A8D8-5CCF95F22193 - Marc Bruguera.jpegPartit trampa el del cadet ja que jugava contra el Futsal que està situat a la part baixa de la classificació però un derbi és un derbi i tothom ho sabia. Va costar més del compte treure els tres punts. En aquest partit al porter que va venir va ser l’infantil Gerard Morillas.

El cadet va sortir dormit, el rival dominava i tenia les ocasions més clares. Es va tindre que gastar el temps mort per espavilar i a la repressa del partit el cadet es va marcar un gol en pròpia. No obstant, van tirar d’orgull i de èpica i Nico amb un gran gol i Gorin en una jugada de manual del futbol sala com es toca i marxa entre línies, aconseguien que a la mitjà part guanyessin 1-2.

La segona part ja va ser diferent, una bona xerrada al vestidor i un toc d’atenció feia que el cadet sortís com a de sortir. Possessió, domini i actitud per els nostres. Octavi feia el tercer i al rival no era capaç d’arribar a la porteria d’en Gerard. En una descoordinació defensiva feia que el rival marqués, amb sort, i es situés 2-3. Però a falta de 4 minuts Alejandro des de 20 metres engaltava una pilota a l’escaire de la porteria rival i donava la tranquil·litat total al cadet. El rival feia el tercer quan el partit ja estava acabat.

Molt bona actitud després de rebre el gol i durant tot el partit restant. Un 10 per la afició, els pares, ja que van estar a sobre de l’equip en tot moment.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: