Cinc Ideal Autodara Jornada 15

ACINC IDEAL JORNADA 15.jpg

Aquesta setmana l’equip cinc ideal està format per:

  • Eulogio Ezequiel Martinez  «Eulo» (Sènior «A»): gran partit dels dos portes del nostre primer equip a Vacarisses. Eulo va ser determinant en la victòria aturant un penal i evitant l’empat del rival.
  • Pol Pujadas (Aleví «A»): jugador que podria sortir cada setmana al cinc ideal perquè està en una forma impressionant. Sembla que no té sostre. Fa un gol, 2 assistències i un joc brutal tant en defensa com en atac fent grans moviments ofensius en la victòria del seu equip davant Fortaleza.
  • Alejandro López (Cadet): bon partit en el derbi mataroní. Defensivament un espectacle, quant ell estava a pista, l’equip respirava. En atac va fer un golàs. Un jugador que no sorpren als tècnics ja què és regular i cada dia es veu mes el seu pes que té en l’equip. Quan es necessari, es cridat per ajudar al juvenil «A» on s’ha adaptat perfectament al grup i al seu estil de joc.
  • Sergio Vivas (Juvenil «A»): merescuda nominació d’un gran jugador del club que aquesta temporada degut a les seves pràctiques laborals no està tenint la continuïtat que desitjaria i tampoc estava tenint sort cara a porteria però avui s’ha destapat en el derbi mataroní amb un gran partit, fent una gran feina defensiva com la resta del seu equip i aconseguint marcar un hat-trick.
  • Pau Parés (Infantil): un altre jugador amb un futur increïble. Aquesta temporada esta sent una mica irregular però quan està enxufat en el partit i connecta amb el seu company Albert Ramis son imparables. Avui ha jugat un molt bon partit en la victòria del seu equip davant del Palau. A més, aprofitem que avui ha sigut el seu aniversari. Felicitats Pau!!!

I l’entrenador d’aquest magnífic equip es:

  • Marc Bruguera (Cadet): poc es parla de la gran temporada que està realitzant el Cadet d’en Marc Bruguera i Andrés Fernández. Continuen en la lluita per l’ascens, incomodant als equips en la lluita per les primeres places de lliga. Partit a partit, es troben cada vegada més aprop de l’objectiu. Gran tasca de l’equip tècnic. Enhorabona!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: