Aleví “A” vs Fortaleza Centelles 6-3

BE71B664-D3CC-427E-9351-8FDAE3803872 - Joan SerraMolt bon partit dels alevins dirigits per Joan i Adri que han guanyat 6-3 al Fortaleza. Els groc i negres han fet un començament molt seriós i en pocs minuts guanyava 2-0 amb gols d’Iker i un gran joc defensiu de tot l’equip. La falta de concentració ha fet que els mataronins recordessin que no es poden dormir en aquesta lliga i que el Fortaleza empatés el partit fins que Pol en jugada personal fés el 3-2 però poc després els visitants feien el 3-3 en una jugada on el tanca i el porter no es van posar d’acord i el pivot rival tocava la pilota lo just perquè aquesta entrés. El 4-3 ha estat una gran jugada on la pilota a arribat a Uri que de primeres la posat a Alon i aquest altre cop a Uri al segon pal per avançar de nou al Ciutat. El 5-3 ha arribat just al final de la primera on després d’un xut d’Uri, Oscar ha rematat a gol. A la segona moltes ocasions pels de Mataró però només a pujat un gol al marcador, Iker a passada de Pol feia el seu Hat-trick i amb el 6-3 s’arribaria al final del partit. Gràcies afició per animar als petits. De la grada al camp SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: