Golejada del Cadet a casa

00DED438-570B-478C-BDE3-EE71724651D6 - Marc Bruguera7-1 va ser el resultat del partit del Cadet que s’enfrontava al Pineda de Mar. L’equip volia començar amb bon peu la segona volta de la lliga, on son tercers, a tres punts de les places d’ascens i a cinc punts del liderat. El Cadet, que anava amb la baixa del seu únic porter Cristian per lesió, va rebre l’ajuda del porter de l’infantil, l’Alex, on va fer un bon paper i on l’equip el va ajudar ja que neutralitzaven els contraatacs rivals. Una primera part tranquila amb un 3-0 en el marcador feia que l’equip a la segona part disfrutés i jugues amb mes tranquilitat. Dídac amb un bon gol, Mario, Gorin i Octavi, tots ells per partida doble, feien que el Cadet s’endugués els tres punts.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: