Cinc Ideal Autodara Jornada 14

CINC IDEAL JORNADA 14Arrenquem la segona volta i aquests es el nostre cinc ideal de la jornada:

  • Yeray Pelaez (Aleví “A”): sense dubte ha sigut la setmana del porter de l’Aleví “A”. Protagonista en la eliminatòria en Copa Catalunya, aturant dos penals i molt bon partit aquest dissabte a la pista del CET10 amb aturades de mèrit. No es casualitat, treballa per aconseguir-ho, enhorabona!!
  • Sonia Ruiz (Sènior Femení): ha jugat de tanca i també de pivot en el seu partit a Lloret i ha marcat un gol. Partit molt complert.
  • Alonso Espejo (Aleví “A”): va marcar en Copa en la classificació del seu equip i aconsegueix 3 gols en el partit de lliga amb 2 assistències i realitza un partit tàctic perfecte. Gran jugador que ens donarà molt bons moments de futbol sala.
  • David Caro (Juvenil “A”): treballador, compromès i molt lluitador. Sempre que està a pista es buida per l’equip i avui ha mostrat caràcter i personalitat per frenar el joc del rival en la victòria del Juvenil a Santa Coloma. A part, en els pitjors moments del seu equip, salva un gol en línia de gol amb un refús molt complicat. Premi al treball i la constància.
  • José Gregorio Rodriguez “Gorin” (Cadet): Ha fet un partit molt complert contra el Pineda de Mar. Jugador ràpid, intel·ligent i amb gol. Avui apart de marcar dos gols, ha fet un bon treball defensiu, sobretot, aturant les contres dels rivals.

I aquesta setmana tenim fins a 3 entrenadors en el cinc ideal:

  • Equip tècnic Esport Adaptat: per la seva gran feina amb la vintena de jugadors d’esport adaptat del club que disputen cada setmana els seus partits a Barcelona. Menció pel seu treball, dedicació i compromís amb l’esport adaptat. Enhorabona!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: