Gran victòria de l’Aleví “A” a la pista del CET10

8A04F14C-603C-41C0-A544-8B36AA91D307 - Joan SerraPARTIDÀS dels nostres nois del Aleví “A” dirigits per Joan Serra i Adri de Gea aquest dissabte contra el CET 10. I diem partidàs perquè tàcticament ha estat un dels millors partits d’aquests petits però grans jugadors on han tingut que variar la seva defensa fins en 3 ocasions fins i tot defensant el joc de 5 rival no molt habitual en aquestes categories.

A la primera part bona intensitat dels 2 equips i ocasions per tots 2 però era Oscar el que rematava un segon pal per fer el 0-1. Els locals feien l’empat en un error dels mataronins pero un minut després Pol Pujadas feia un gran xut i l’1-2 al marcador, que tot i les ocasions dels 2 equips no es va moure fins que el mateix Pol feia l’1-3 a falta de 2 minuts per la mitja part.

A la represa Alon servia al segon pal perquè Iker fes l’1-4. Un altre error dels mataronins al pujar tots a l’atac va deixar sol a un jugador rival que feia el 2-4 i pocs minuts després feien el 3-4 de penal. El 3-5 el feia Oriol al finalitzar un segon pal servit per Alon i l’equip rival es va posar a jugar de 5 amb un parell de minuts de dubte pels mataronins. Temps mort explicació de com defensar-ho i aplicació perfecte, en una recuperació de pilota l’equip mataroní va fer una gran jugada col·lectiva a 2 tocs i Alon finalitzava el primer dels seus 3 gols en un minut. El segon de xut a l’escaire i el tercer per finalitzar el partit. Gran partit de tots i molt bona victòria contra un rival directe.

Van jugar: Amadou, Yeray, Pol, Alon, Iker, Izan, Oscar, Oriol i Ivan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: