El SPALL Ciutat de Mataró no pot amb el líder, el Ripollet

IMG_8316Partit on no ha acabat de sortir les coses. Amb 6 minuts els visitants es posaven 3-0 al marcador. Molt de mèrit gràcies a un joc molt treballat però també per demèrit dels mataronins que no acabaven d’ajustar la defensa. A partir d’aqui mes igualtat en un partit molt intens. Algunes ocasions pels 2 equips però el marcador no es mouria. A la segona l’Spall CFS Ciutat de Mataró era conscient que tenia que arriscar si volia sorprendre el líder i sortia a jugar de 5. Als pocs minuts gol i 1-3 al marcador però 2 gols deixaven tocats als jugadors dirigits per Serra i el rival també sortia a jugar de 5 per contrarrestar el joc de porter jugador que feien els mataronins. Un gol en una recuperació per pressió d’Adri i 3 gols del líder deixaria un 2-8 final que tot i que deixa un mal gust de boca només ha de servir per millorar de cara als partits que venen per davant. SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: