El Juvenil “A” guanya i continua líder a 10 punts del segon

whatsapp image 2019-01-20 at 14.49.19El Juvenil “A” continua imbatut després de guanyar aquesta tarda a La Unión Santa Coloma “B” per 0 a 4 en el primer partit de la segona volta. Partit molt dur on els locals han sortit a la pista amb una forta agressivitat defensiva, moltes vegades fora del reglament però on els nostres han mostrat una vegada més que son un gran equip amb caràcter i personalitat per adaptarse a qualsevol situació. Tot i el resultat, el partit ha estat molt igualtat i amb una intensitat molt alta. Ens avancem al marcador, amb un gol d’estratègia en banda de José Guijarro i fins el minut 22 de la primera, no aconseguim el segon gol, mitjançant Uri amb una bon contraatac de tot l’equip. Des de l’execució del primer gol fins el segon, minuts complicats on els locals amb el seu joc de pivot començaven a fer mal molt però avui l’equip ha estat de 10 en defensa i amb l’ajuda dels porters que han tornat a deixar la porteria a 0. Abans del descans, després d’una bona jugada per banda de Dorca, José Guijarro aconseguia el tercer gol.

A la segona part, l’equip surt amb la intenció de continuar defensant el seu joc de pivot i continuar tenint el control de la pilota i el partit. L’equip aconseguia fer ocasions però finalment només va marcar el quart gol de jugada d’estràtegia de falta, finalitzada per Sergio Vivas. Pol Pinyol va desaprofitar un doble penal per marcar el cinquè i final del partit.

Amb aquest gran resultat, l’equip continua lider de la primera divisó i aconsegueix augmentar a 10 punts la distància amb els seus perseguidors. Encara queden 12 finals per aconseguir el nostre objectiu. La propera, el diumenge en el derbi mataroní contra el Futsal Mataró “B” al Eusebi Millan.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas(1), Oriol Roy(1), Guillem Roig, José Guijarro(2) i Sergi Vilajuana.

PD: Aprofitem per tornar a donar molts ànims a Abel Rangel que ha tornat a patir un esguinç  i estarà un temps de baixa. Et volem a la pista, Rangel!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: