Derrota per la mínima del Juvenil “B” al Eusebi Millán

IMG-20190209-WA0018 - Ivan Tejedor FernandezPrimer partit de la segona volta pel nostre juvenil que rebia a l’Alella. El partit ha començat malament pel groc-i-negres que a la primera jugada rival ha encaixat el primer gol. Al minut 7 l’Alella posava el 0-2 amb un xut llunyà. El Ciutat de Mataró ha tingut bons moments on no es precipitava i elaborava bon joc. En un corner l’a estrategia ha funcionat i Aleix Valls ha fet l’1-2. Abans de finalitzar la primera part un altre gol llunyà de l’Alella acabava a la xarxa deixant l’1-3 a la mitja part. El Mataró ha sortit enchufat a la segona part i Ivan Vilaseca reduia distancies només començar. Poc després l’Alella tronava a marcar pero a la següent jugada Nico Morillas i Aran Castillo posaven l’empat 4-4. Faltant 4 minuts pel final l’Alella marcava el definitiu 4-5. Bon partit del nostre juvenil B que esta demostrant que sap jugar i que pot plantar cara a un equip que a la primera volta li va fer un 7-0. A seguir treballant. 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: