SPALL Ciutat Mataró aconsegueix un empat a Sant Cugat

e8277b5d-ec9d-4d46-bcbc-1068a2197f56-joan-serra.jpegQuarta jornada sense perdre de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró tot i que aquest cop no va passar de l’empat a casa del Sant Cugat. L’equip dirigit per Joan Serra arribava amb 6 baixes del Sènior: Pol Roy, Pol Aledo i Angel Robles “Gigi” per lesió, Eulo per decisió tècnica, Capilla per viatge i Lluís per treball. Les baixes van ser substituïdes per 4 juvenils Pol Piñol, Adrià Dorca, Oriol Roy i Abel Rangel que van ajudar molt als groc i negres.

La primera part va ser bastant plana pels 2 equips tot el gol inicial d’Abdel al culminar una jugada trenada amb Adri i Alex i el gol a falta de 2 minuts de l’equip local. A la segona mateixa quantitat de gols pels 2 equips però amb mes ocasions i bon joc. Abdel marcaria un gol de penal provocat per Chus que tornava a una convocatòria pràcticament 5 mesos després de la seva lesió de genoll però els locals tornarien a empatar a pocs minuts del final.

Bon punt contant que els perseguidors mes immediats dels mataronins havien punxat i que el punt a servit per pujar fins la vuitena plaça. Toca treballar perquè aquesta setmana els mataronins reben el Ripollet líder invicte de la lliga. Us esperem per animar. De la grada al camp SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: