Tercera victòria consecutiva del SPALL Ciutat de Mataró

39E59B21-5768-4025-A4B5-A481CCCF091F - Joan Serra.pngMolt bona feina de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró que guanya el seu tercer partit consecutiu. Els mataronins sabien de la dificultat del partit i que tenien que picar pedra per guanyar-lo i des del primer moment van sortir per fer-ho. A la primera part els jugadors dirigits per Serra dominaven el partit i la possessió de la pilota gaudint d’alguna ocasió i tapan el joc de 5 amb el qual els visitants volien sorprendre als mataronins. Precisament el primer gol era una recuperació d’Abdel davant el joc de 5 i posterior xut des de camp propi. Faltant 1 minut Pol Roy feia el 2-0 després d’una gran jugada col·lectiva.

A la segona part els groc i negres sabien de la importància de mantenir la possessió de la pilota i el control del partit i tot i tenir bones jugades no serien els primers en marcar a la segona, Isaac feia el 2-1 en culminar una jugada personal. El Cover no trobava la maneta de fer mal als locals i ho intentava de nou jugant de 5 però els de Mataró tornaven a recuperar la pilota i aquest cop Adri feia el 3-1 amb un altre xut de més de mig camp. Amb el 3-1 els groc i negres tenien una bona ocasió per fer 4-1 però tornarien a ser el visitants els que escurcerien el marcador i Mamadohu en una contra establia el 3-2 que donava vida als visitants. Els del Ciutat lluny de posar-se nerviosos seguien amb el pla establert i en una jugada per banda d’Abdel, la pilota arribaria a Capilla que faria el 4-2 i en la següent jugada amb els de Premia jugant de 5 Abdel recuperaria i des de mig camp faria el definitiu 5-2.

Val a dir que la Victòria del Spall CFS Ciuat de Mataró podria haver estat mes amplia però el porter Esteve va fer grans parades de mèrit per evitar-ho. Tercera victòria del 2019 i tercera consecutiva a seguir treballant que encara falta molt! Gràcies a l’afició per animar! De la grada al camp Som un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: