Juvenil “B” vs Premià de Dalt 2-4

IMG-20190126-WA0017 - Ivan Tejedor Fernandez.jpgPartit que començava bé pels nostres amb un molt bon gol de Bernat Florenza amb una jugada individual per banda. El Ciutat de Mataró estava jugant bé amb bones jugades i amb calma, pero fluix defensivament. Gràcies a les grans aturades de Jan el marcador es mantenia favorable però en una perdida a mig del camp, el Premià posava l’empat al marcador amb el que es va arribar al descans.

La segona part començava bé pels groc i negres que es tornaven a avançar al marcador gràcies a un refús de Jan que amb una errada del porter rival s’acabava colant a la porteria posant el 2-1 el marcador. El Premià venia a presionar i en una errada de sortida de pressió feia l’empat a dos. Més endavant feia una bona jugada i feia el 2-3, cap al final del partit una altre errada dels locals posava el 2-4 final. A seguir treballant per millorar el que ens falta defensivament. 1’2’3′ Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: