El Cadet es queda a tres punts de l’ascens al caure a casa davant el Sant Joan Vilassar

0BE3BB94-CBD6-4A60-896F-EBC542BBB778 - Marc Bruguera.jpegBon partit del Cadet aquest cap de setmana davant el segon classificat, al Sant Joan de Vilassar de Mar. Petits errors defensius van fer que el rival s’emportés els tres punts. El Cadet va tenir la possessió i la iniciativa durant tot el partit però el rival va tenir mes sort de cara a porteria i la primera part finalitzava 0-2.

Els primers deu minuts de la segona part van ser els millors del cadet que es van menjar, literalment al rival. Actitud, pressió alta i punteria. Alejandro feia al primer després de fer una pared amb Mario i tres minuts més tard Mario robava una pilota a camp propi, recorria junt a Gorin 30 metres, i el propi Mario davant la indecisió del porter feia l’empat en el marcador. El rival es va tancar a mitjà pista, donant la pilota als nostres i aprofitant les contres. Quan millor estava l’equip, el Sant Joan feia el tercer per falta de contundencia defensiva. Un Cadet en xoc encaixava ràpidament el quart. Arriscant, es van posar a jugar de cinc però no va ser efectiu i el rival feia al cinquè a porteria buida.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: