Cinc Ideal Autodara Jornada 13

CINC IDEAL JORNADA 13.jpgJa tenim l’equip per formar el cinc ideal patrocinat per Restaurant Auto D’Ara de la jornada 13 de lliga:

  • Jan Maynou (Juvenil “B”): davant el Premià de Dalt ha fet grans intervencions que ha mantingut al seu equip dins del partit. Ha fet el segon gol de l’equip i ha estat important per lluitar el partit fins al final amb el joc de 5. Gran partit gràcies a l’esforç que esta fent cada setmana.
  • Gloria Hidalgo (Femení): va obrir la golejada del Femení a la pista del Quart amb un fort xut exterior i va ser un partit més, una assegurança defensiva pel seu equip.
  • Adam Castillo (Infantil): bon partit davant del Futsal Mataró. Jugador que esta treballant i millorant. Tot i patir molèsties cada cop esta millor i ajudant als seus companys.
  • Adrià Dorca (Juvenil “A”): aquesta jornada s’ha destapat com un gran golejador amb gran capacitat ofensiva. Va aconseguir marcar 4 gols i donar 2 als seus companys en la victòria del Juvenil a Mollet. A més, torna a jugar amb el primer equip i ha participat en els últims partits ajudant a l’equip ha sortir dels descens. Gran jugador que encara no ha trobat sostre.
  • Hugo Fernández (Prebenjamí): un habitual en els nostres cinc ideals. El menut jugador del Prebenjamí mostra una jornada més la seva capacitat de lideratge, golejadora i actitud.  Tenim Hugo per molts anys!!
  • Carlos Camacho (Entrenador Juvenil “A”): ha aconseguit que el seu equip, el Juvenil “A”, sigui un equip molt competitiu  que surt a totes les pistes a fer el seu joc i guanyar el partit amb respecte, esportivitat i un bon futbol sala. El seu equip continua líder i mostra el treball dels entrenaments.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: