Victòria contundent del Juvenil «A» a Mollet

juveNova victòria del Juvenil «A», aquest cop a la complicada pista del UFS Mollet on els seus equips perseguidors en la lluita pel campionat havien punxat durant la primera volta. Els groc i negres van sortir a la pista del Mollet sense especular res i mostrant el seu joc des d’un bon inici, aconseguint un parcial de 0 a 3 en 6 minuts de joc, amb un estelar Adrià Dorca que va anotar els dos primers gols i va donar el tercer a Sergi Vilajuana. Al bon inici de partit dels nostres, es va sumar la desesperació dels jugadors locals que van protestar contínuament a l’àrbitre totes les seves decisions i això els va treure del partit massa aviat. El nostres juvenils van continuar fent el seu joc sense entrar en cap polèmica amb els rivals i d’aquesta manera es va arribar al descans amb un parcial de 0 a 5 amb un altre gol de Adrià Dorca i el segon gol de Sergi Vilajuana. Tots gols, després de grans combinacions i recuperacions.

A la segona part, els visitants van sortir una mica més agressius en la seva defensa, pujant línies però continuaven protestant totes les decisions arbitrals i en cap moment van entrar al partit. Espectacular la resposta dels nostres a les provocacions del rival i aconseguint el quart gol de Adrià Dorca del partit i un últim gol de Andrés de camp a camp que va sorprendre al porter local. Amb un resultat de 0 a 7, només quedava deixar passar els minuts i esperar el xiulet final.

L’equip finalitza una primera volta de lliga espectacular sense perdre cap partit, amb dos empats i la resta victòries que deixa l’equip a la primera posició a 7 punts del segon classificat. Aquesta setmana no hi ha lliga però l’equip començarà a preparar el primer partit de la segona volta contra La Unión a Santa Coloma. Un rival molt dur que posarà les coses complicades i més tenint en consideració que a partir d’ara tots els equips coneixen el nostre joc i voldran guanyar al líder. No serà fàcil però l’equip mostra una gran maduresa i estan preparats per afrontar aquesta situació amb l’objectiu d’aconseguir el campionat de lliga. 1, 2, 3 MATARÓ!!!

Van jugar: Andrés Garcia(1), Pol Pinyol, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca(4), Oriol Roy, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana(2)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: