Palau i Solità vs Aleví «A» 3-0

8C49DB9B-3C74-4A35-9B95-3D7E9882C908 - Joan Serra.jpegPrimera part molt fluixa on els groc i negres no tapan les sortides de pressió i els contraatacs rivals. Els nois dirigits per Serra i De Gea no es van trobar còmodes amb el joc rival i la baixa del seu tanca Pol tampoc ajudava. La primera part acabava 2-0 i amb els misters del Ciutat buscant solucions. A la segona part es va veure un altre actitud i noves idees per parar als rivals, els mataronins van tenir alguns altre ocasió i Yeray feia parades de mèrit davant les ocasions rivals fins que en una jugada fortuïta rebia un cop i la pilota li queia a un jugador local q faria el 3-0 que ja no es va moure tot i disposar d’un penal a quan faltaven 2 minuts que tampoc hagués canviat molt el resultat. A seguir treballant i aprenent!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: