Pineda de Mar vs Juvenil “B” 2-2

img-20190120-wa0015 - ivan tejedorPartit important contra un rival directe per sortir de la zona de descens, que ja coneixíem del partit de Copa Catalunya. El partit començava amb una bona pressió dels groc i negres que s’avançaven al marcador amb gol de Mario. Als finals de la primera, una pèrdua a mitja pista feia que els de Pineda posessin l’empat al marcador. El resultat no es mouria a la segona part, gràcies a les intervencions de Jan Maynou, fins el minut 10 amb un gol del Pineda que posava el 2-1 al marcador. Al voltant del final del partit Mario feia el gol definitiu per aconseguir l’empat. L’equip el va portar Adrian Bazaga i van venir els dos cadets (Mario i Nico) per ajudar a l’equip. A seguir treballant. 1’2’3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: