Infantil vs Escola Pia Sabadell «B» 0-6

1cc1342e-fce6-4364-a135-6e2a2091954b - pol roy lópezMolt mal partit dels nostres infantils el viscut aquest diumenge a l’Eusebi Millan. Els nostres han sortit amb moltes errades i deixant moltes facilitats als locals que ben aviat ja guanyaven 0-3. Un resultat que ha fet molt de mal els nostres i que els ha costat molt aixecar-se. A la segona part no hi ha hagut reacció i els visitants han estat molt més intensos i han anat a rematar el partit amb un 0-6 que feia molt de mal als nostres, que han intentat jugar amb el porter-jugador i trobar algunes ocasions que el porter visitant ha aconseguit aturar. Un cop molt dur pels nostres després de la bona ratxa que portaven i ara toca aixecar-se aviat i tornar a recuperar sensacions.

Van jugar: Àlex i Gerard; Adri Cruz, Amai, Pau, Albert, Adam, Carlos, Guim, Marc i Martí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: