Femení vs Premià de Dalt 1-0

0d86f3d0-7112-48c1-9cd4-774ea45e2247-lluis-macias.jpegVictoria del femení davant el segon classificat a la classificació, el Premià de Dalt, per 1 a 0 al marcador. El partit va començar amb una hora de retard després d’esperar varies prorrogues del partit de bàsquet que es disputava abans. El partit venia precedit de la primera derrota en la setmana anterior i les noies volien guanyar per seguir en les posicions d’adalt. El partit va estar molt igualat, amb ocasions per ambos costats però una bona combinació entre Ainoa i Ari feien que la seva tanca es fiqués la pilota dintre de la porteria. A la segona part la tònica va ser la mateixa però una gran defensa sobretot de Gloria i bones intervencions de Marta Páez va fer que no es tornés a moure el marcador. Victoria per seguir sumant i amb opcions d’aconseguir l’objectiu marcat per les noies aquesta temporada, l’ascens de categoria. 1, 2, 3 Mataró

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: