El Cadet sua per sumar els tres punts a Mollet

716db61e-9086-4c07-a2f5-d6f9b5e88bce - marc brugueraDissabte el nostre Cadet visitava al Mollet equip de la part baixa de la classificació. No va ser un partit fàcil, encara que els nostres van desaprofitar bastantes oportunitats de gol. La possessió de la pilota a la primera part era per nosaltres però les oportunitats eren pel rival. La pista no ajudava molt ja que relliscava i els nostres no podien desenvolupar al seu joc. Amb el rival pressionant Aitor va aprofitar un espai, i amb la seva velocitat recorria la pista per recollir una bona passada i finalitzar a porta i aconseguir el primer. La segona part, el rival tenia mes la pilota però les ocasions eran dels nostres. Un bon porter del Mollet que ho parava gairebé tot donava vida al seu equip però Mario en bon xut de falta feia al segon i el de la tranquil·litat. Encara que el Mollet en una jugada de falta posava el marcador apretat un altre cop. De nou Mario marcava el tercer i definitiu gol i els últims minuts el cadet es va tancar a mitja pista i aprofitar els contraatacs.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: