Segona victòria consecutiva del SPALL Ciutat de Mataró

c9867197-5ab9-4882-abfc-bbfad63eade8 - joan serraL’Spall CFS Ciutat de Mataró guanya el segon partit del 2019, surt del descens i s’enganxa al grup de la mitja taula. El groc i negres no han sortit del tot bé els primers minuts de partit hi han vist com l’Esparraguera s’avançava al marcador al minut 2 i al 9 repetia i feia el 0-2 que feia que Serra demanes temps mort per reordenar l’equip. A partir d’aqui els mataronins han tingut forces ocasions i el joc era mes fluït. Al minut 16 Pol Aledo feia l’1-2 que no es mouria fins a la segona part. A la represa els mataronins han sortit amb les idees més clares i amb un fort xut a la base del pal Guarnido feia l’empat. Bon joc dels groc i negres i en el 34 Pol Roy després d’una bona combinació amb equip feia el 3-2 que feia esclata la grada. L’Esparraguera es posaria a jugar amb porter jugador però els mataronins controlaven la situació i tenien bones contres que no es materialitzaven fins que Abdel feia un xut molt escurat que entrava pel primer pal i donava tranquil·litat als nois dirigits per Joan Serra i Domingo. Bona victòria i a seguir treballant per posar l’equip on toca SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: