Nova victòria del Prebenjamí

sin título

Els petits del club continuen sumant en cada partit, 8 victòries en 8 partits. En el partit de dissabte, han demostrat el talent que poc a poc aprenent i agafant confiança amb els seus companys, la qual cosa es va veure en les seves jugades acompanyades de parets. A la primera part, quatre gols de l’Unai, tots els de sortides de pressió o recuperacions a mitjà pista. La segona part també es va guanyar amb 4 gols molt repartits, un de Modibo, Julen, Hugo i de nou Unai. La tercera part acaba 3 a 0 amb un golàs de Julen de fort xut i un altre de Unai. I en l’última part, 2 a o amb gols de Modibo i Hugo. Bon partit dels petits que demostren el treball de cada setmana i continuen amb una progressió molt bona.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: