Campions d’hivern

whatsapp image 2019-01-20 at 14.49.19A falta d’una jornada per finalitzar la primera volta del campionat, el nostre Juvenil “A” s’ha proclamat campió d’hivern després de derrotar amb moltes dificultats avui al Millán al Canet per 4 a 2. Amb aquesta victòria, es situa a cinc punts del segon classificat de lliga i la propera setmana visita al Mollet per finalitzar una gran primera volta.

L’equip jugava casi al complet, per la baixa de David Caro per grip però amb l’ajuda una nova jornada del jugador del Cadet, Alejandro. Primers minuts de tanteig per les dues parts, els nostres amb el seu habitual control del partit amb la pilota i els de Canet defensant a mitjà pista. Arriba el primer gol local, després d’una bona jugada individual de Dorca que finalitza al segon pal Alejandro. El segon gol mataroní de falta directa, ejecutada per Rangel, que tornava a jugar al Millan després de 4 mesos. Abans del descans, els canetencs aconsegueixen retallar distàncies a través del seu millor jugador amb una gran jugada individual.

La segona part, com es també habitual, va tenir molt menys ritme però tot i això, Uri feia el tercer pels nostres amb una gran assistència de Vila. Els de Canet tornaven a marcar per complicar el partit als nostres després d’una jugada de falta indirecta. Amb el 3 a 2, ocasions pels dos equips però visitants decideixen sortit amb porter jugador i a la primera jugada, Vila recupera una pilota per marcar a porta buida el quart i definitiu gol.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Oriol Roy(1), Alejandro López(1), Adrià Dorca, Sergio Vivas, Guillem Roig, Abel Rangel(1), José Guijarro i Sergi Vilajuana(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: