Aleví “A” vs Futsal Mataró 1-2

whatsapp-image-2019-01-20-at-19.49.01.jpegL’Aleví “A” perd el derbi per 1-2 però fa un partidàs i fa treballar de valent el segon classificat de la lliga. Els joves jugadors portats per De Gea i Serra han fet una gran primera part defensant amb una gran intensitat. El gol sobre la botzina d’ Alon feia que els groc i negres guanyessin la primera part. A la segona els del Ciutat han seguit treballant molt bé però els vermells pressionaven molt bé i no deixaven treure la pilota amb facilitat als locals. Al minut 2, el Futsal empatava el partit i al minut 38 s’adalantava fent el 1-2 que tot i les bones jugades i algun pal dels groc i negres a estat definitiu. Orgullosos dels nostres que porten molt bons partits a un gran nivell d’intensitat i concentració. A seguir treballant!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: