El Femení no pot amb el líder

a24ec2f8-3820-4b3e-a5db-2c7c0e043f97-lluis-macias.pngPrimera derrota del femení a la temporada contra les líders de la categoria per 4-1 al marcador. Va començar molt be pels interessos mataronins, fortes en defensa amb bones oportunitats a dalt i sense que arribessin l’equip local, i Paula va fer el 0-1 del partit amb assistència de Marta Paez. El partit estava força controlat, amb bones ocasions de fer el segon gol, però l’equip va tenir un minut negre on els errors ho vam pagar molt i ens van marcar 3 gols seguits. Amb aquest resultat s’arribava al descans. Les noies no han baixat els braços i han intentar retallar diferències però la falta de punteria avui ho hem pagat car, elles en un rebot posaven el 4-1 al partit. Partit on l’equip va donar la cara durant 49 minuts, van demostrar perquè també estem a la part alta de la classificació, ara només queda seguir endavant i lluitar al màxim. 1, 2, 3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: