Cinc Ideal Autodara Jornada 11

CINC IDEAL JORNADA 11.jpgEl primer cinc ideal Autodara del 2019 està composat per:

  • Iván Tejedor (Sènior “A”): va realitzar una molt bona primera part a Montcada, aturant un penal quan el seu equip anava 0-1, va ser determinant en la victòria del seu equip.
  • Pol Pujadas (Aleví “A”): el jove jugador va donar un recital de joc tant en defensa com en atac fent 4 gols i donant 2. A part d’això, va anul·lat el pivot local un dels seus millors jugadors i es va comportar d’allò més bé davant de les privacions de grada i jugadors.
  • Ángel Robles “Gigi” (Sènior “A”): la seva tornada a les pistes després de la important operació que va patir ja seria motiu suficient per estar en aquest 5 però a part va donar tranquil·litat al grup fent el 3-5 en la victòria del seu equip.
  • Guim Martínez (Infantil): torna la millor versió de Guim en els últims partits on està explotant el que no ha fet durant tot aquest temps. Decisiu per passar de ronda de la Copa i en el partit de diumenge amb 4 gols entre els dos partits.
  • Sergi Vilajuana (Juvenil “A”): jugador en un estat de forma impressionant. S’ha integrat molt be a l’equip i al sistema de joc i cada partit mostra el seu gran potencial. Aquesta setmana aconsegueix marcar 3 gols i recuperar moltes pilotes en la victòria del seu equip davant del Badalona.

I l’entrenador de la setmana es:

  • Pol Roy (Infantil): molt bona feina d’en Pol que està gestionant molt be una plantilla gran i mica a mica es veu el seu treball en els resultats. L’equip ja es cinquè de lliga a pocs punts de l’ascens a primera i va passar dijous passat a la tercera ronda de la Copa Catalunya en un partit d’infart.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: