Sant Joan Vilassar “B” vs Infantil 2-6

f0377332-ba19-452e-b818-774b04e60413 - pol roy lópezEls nostres infantils visitaven la pista del Sant Joan de Vilassar “B”, tercer classificat, després d’haver-se classificat el passat dijous a la següent ronda de la Copa Catalunya en eliminar al Santvicentí als penals. El partit ha començat amb un bon ritme dels nostres que no han trobat la recompensa fins a l’últim minut de la primera part amb el gol de Guim. La segona part començava amb una intensitat molt alta dels nostres que en tres minuts ja havien aconseguit el 0-3 al marcador. En aquest moment els groc i negres s’han relaxat i han vist com els locals posaven el 2-3 però els mataronins no han abaixat els braços i han seguit dominant el partit fins el 2-5. De nou s’han tornat a relaxar i els locals han fet el 4-5 amb el que s’arribava amb nervis en els minuts finals. Uns nervis que els nostres han controlat molt bé i han aconseguit el 4-6 definitiu en els últims instants. Bona victòria que ens col•loca en cinquena posició a només dos punts de les posicions d’ascens directe.

Van jugar: Gerard; Adri Cruz, Carlos, Guim (2), Albert (2), Pau (1), Martí, Marc (1), Adam i Amai.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: