Prebenjamí vs Hamelin “B” 11-5

3e0556fd-e753-4ad6-bac8-0b79885559d5 - yasmin gascÓn yusteI els petits del club continuen sumant, al guanyar el seu partit contra l’Escola Hamelin “B” de Alella. Un equip que ha posat les coses molt complicades al nostre equip, sobretot a la porteria. A la primera part, comença marcant Julen amb una bona jugada de banda amb Hugo i aconseguim marcar un segon gol, obra de Unai, que ha fet un partidàs. A la segona i tercera part també ha marcat un gol a cada part i un altre Modibo, amb un fort xut que no ha arribat el porter visitant. L’última part ha finalitzat amb empat a 0 però amb bon joc per part dels dos equips.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: