L’Aleví “A” guanya a Santa Coloma

692625af-228d-42a0-9d11-2af955417aac - joan serraMolt bon partit del equip dirigit per Joan Serra i Adri De Gea que ha aconseguit una victòria per 1-10 a la pista de la Unión. Partit molt seriós i intens de tots els jugadors groc i negres que amb aquesta victòria es situen a la sisena posició de la classificació en el seu primer any a primera. Pol Pujades autor de 4 gols i dos assistències inaugurava i tancava el marcador en un gran partit del jove tanca que a part a anul·lat el millor jugador dels locals. La bona pressió de tots els jugadors mataronins els feia o bé recuperar pilota molt a prop de l’area o bé obligaven l’equip local a jugar en llarg pel seu pivot que com ja hem dit es trobava sempre amb Pol. La primera part acabava 1-5 i amb un clar dominador en el camp, el Ciutat de Mataró. A la segona un altre parcial de 0-5 deixava el marcador amb l’1-10 final. Felicitar l’actitud de Yeray, Amadu, Pol, Alon, Ivan, Uri, Oscar, Hector i Izan pràcticament tots han marcat o han participat en els gols i els porters han parat les ocasions rival d’allo mes bé, a part d’això la seva intensitat en tot el partit es de valorar i no entrar en provocacions per part de la grada que hauria de recordar que s’esta formant a jugadors però també a persones i que son nens que conten amb 10 o 11 anys. Orgull d’equip. Som Un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: