Juvenil “B” vs Futsal Arenys Mar 2-6

img-20190113-wa0050 - ivan tejedorPrimer partit de l’any amb el retorn de Bernat Florenza després d’una lesió llarga contra el líder de la categoria. Els rivals han començat desde inici amb una pressió tota la pista i els nostres defensant mitjà pista per sortir al contraatac. La pressió de l’Arenys no posava nerviosos als nostres jugadors que movent la pilota i amb dualitats han creat ocasions. Obria el marcador Ivan i després l’Arenys responia amb dos gols per l’escaire que deixaven l’1-2 a la mitjà part. La segona part ha començat malament pels nostres que han encaixat dos gols als inicis de la part. Un xut fort d’Ivan reduïa distancia al marcador però la precipitació dels groc i negres feia que dos errors els aprofites l’Arenys per posar el 2-6 final. Bon partit contra els líders que han hagut de suar per aconseguir avançar-se al marcador. A seguir treballant 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: