Gran victòria del SPALL Ciutat de Mataró per començar el 2019

28687b56-389c-493d-a001-f4fe14a38ef0 - joan serraEl SPALL CFS Ciutat de Mataró guanya el seu primer partit del 2019 davant un rival directe, el CFS Montcada. Els nois dirigits per Serra assaltaven el Miquel Poblet en guanyar per 3-6 en un bon partit que ha fet patir a l’afició que es va desplaçar a Montcada. Els groc i negres s’avançaven en el marcador quan Pol Aledo marcava al segon pal en una bona jugada d’equip. Els mataronins feien una pressió alta que posava les coses difícils als locals i tot i recuperar pilotes i finalitzar no pujaven els gols al marcador. Per altra banda Ivan Tejedor molt concentrat desbaratava els xuts dels rivals. Fins i tot parava un penal molt discutit per la banqueta mataronina. A la segona part un altre gol ràpid aquest cop de Javier Capilla a passada d’Abdel posava el 0-2 al marcador. No tardarien els locals en escurçar el marcador dos minuts després del gol mataroní feien l’ 1-2. Els mataronins seguien dominant el partit i Pol Aledo aprofitava que el Montcada jugava en inferioritat per la expulsió d’un jugador per fer l’1-3. Altre cop en 2 minuts els locals retallaven la diferencia i feien el 2-3. Ocasions pels 2 equips i en una jugada polèmica on el joc es tindria que haver aturat perquè la pilota tocava una corda penjada del sostre del pavelló es deixava seguir i el Montcada feia el 3-3. A falta de 5 minuts els locals sortien jugant de 5 per buscar la victòria però els groc i negres eren els que feien el 3-4 en recuperar una pilota Adrià De Gea i des del propi camp avançar els visitants. Al minut 38, Angel Robles “Gigi” que tornava a les pistes després de molts mesos de baixa per lesió, arrodonia el seu debut tant esperat i desitjat per la afició i el staff tècnic fent el 3-5 en marcar una falta sense barrera. El 3-6 final el faria Alex Alvarez amb els locals jugant de porter jugador. Molt contents per la victòria però sobretot per tornar a veure a “Gigi” un altre cop a la pista. Gràcies a tota la afició que es va desplaçar al Miquel Poblet per animar a l’equip.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: