El Juvenil “A” recupera jugadors i guanya a Badalona

whatsapp image 2019-01-13 at 17.52.01 (1)Còmode victòria del Juvenil “A” a la Pista Iris de Badalona davant el cuer de la categoria. L’equip entrenat per Carlos Camacho, Ángel Robles “Gigi” i Adrián Bazaga, aconsegueix els primers tres punts del 2019 però la millor noticia es el retorn a les pistes de Abel Rangel després d’una llarga lesió i de José Guijarro després de cumplir la seva sanció. De fet, es el primer partit de la temporada que l’equip tècnic ha disposat del total de la plantilla per afrontar un partit.

La primera part va finalitzar amb el marcador de 0 a 3 amb dos gols de Adrià Dorca i un de Sergi Vilajuana. La possessió de la pilota va ser totalment del nostre equip que amb el seu joc de 4 sorprenia a la defensa tancada dels badalonins.

L’inici de la segona va ser molt semblant i aviat, Sergi Vilajuana aprofitava una paralela de Vivas per marcar el quart gol. Els minuts passaven i els nostres continuaven amb el control del partit i de la pilota però en una bona contra dels locals, van aconseguir marcar el primer. El partit es va animar i els locals aconseguien marcar el segon en un altre contra i deixar el marcador perillós de 2 a 4. Temps mort dels groc i negres per controlar la situació i a la represa aconsegueixen el cinquè mitjançant de nou Sergi Vilajuana que va fer un hat-trick i un partit molt complet amb un bon treball defensiu. Amb el 2 a 5 i a falta d’un minut, una bona jugada dels de Badalona aconseguien el tercer però sense temps per continuar amb el seu intent de remuntada.

Amb aquesta victòria, l’equip continua líder de primera a cinc punts dels seus perseguidors. La propera setmana es rep al Canet FS a casa en un partit que els nostres no poden fallar per continuar amb la seva imbatibilitat.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, David Caro, Adrià Dorca(2), Sergi Vilajuana(3), José Guijarro, Guillem Roig, Sergio Vivas, Oriol Roy i Abel Rangel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: