El Cadet guanya i es coloca a 2 punts del lider

2EA3420C-DE5C-4B9A-ACC4-D8BF610DB7CA - Marc Bruguera.jpegEl Cadet rebia al Santvicentí, rival de la part baixa de la classificació i on a la primera part ha donat problemes als nostres nois. Un rival a mitjà pista i fent mal al contraatacs. Mario i Gorin per partida doble col·locaven un 3-0 en els primers 15 minuts. El rival feia el primer en el 21 i Nico de camp a camp, amb el rival jugant de cinc, feia el quart. Una errada defensiva feia que a la mitjà part al partit acabés 4-2. La segona part el Cadet a sigut molt superior al rival, Mario i Didac tancaven la golejada. El Cadet acaba la jornada tercer, empatat a punts amb el segon i a dos punts del líder.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: