Una entitat esportiva mataronina fa una OPA per adquirir el POLIESPORTIU EUSEBI MILLÁN

2

L’entitat esportiva en qüestió ha demanat que no es publiqui el seu nom pel bé de l’operació, està plenament convençuda que aquesta instal·lació només té que ser pel bàsquet, en honor al Pare Eusebio Millán que dóna nom a dita instal·lació, com així es va dir a la presentació dels equips de la temporada 2018-19

Recordem que aquesta instal·lació porta el nom de l’escolapi Eusebio Millán, introductor del bàsquet a l’estat espanyol en venir de Cuba, on va descobrir aquest esport quan feia de missioner, esport portat a l’illa pels soldats que la van envair el 1906, El Pare Millán va implantar aquest esport a les escoles Pies de Sant Anton de Barcelona.

          1.jpg

 

Segons la web de l’Ajuntament aquesta instal·lació és per les següents activitats

· Activitat física per a centres escolars i per a gent gran
· Entrenaments i competicions de bàsquet, futbol sala i Aikido.
· Jocs Escolars

Ens hem posat en contacte amb un responsable del CFS Ciutat de Mataró per preguntar que pensen d’aquest moviment.

CD – «Estem molt contents que una entitat esportiva tingui tants diners per fer front de les despeses de manteniment i personal que té una instal·lació com aquesta, estem segurs que l’Ajuntament de Mataró amb els diners que tregui per aquesta operació, farà un poliesportiu que demanarem que es digui JOSÉ MARIA GARCIA un dels pioners del futbol sala al nostre país«

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: