L’Spall CFS Ciutat de Mataró no va poder superar l’Arrels en l’ultim partit abans de finalitzar l’any.

IMG_8316Els groc i negres van fer una bona part on van tenir moltes ocasions però com per desgràcia va sent habitual la pilota no entrava. L’ Arrels marcava a la sortida d’un córner i tenia ocasions amb pilotes llargues o 1×1. A la segona, igualtat en els primers minuts fins que Abdel posava l’empat amb un fort xut i seguidament Pol Aledo feia l’1-2 després de rematar al segon pal una passada de Lluís. Seguidament l’Arrels posava setge a la porteria dels nois de Serra però eren el mataronins a la contra els que gaudien de les millors ocasions per fer 1-3 però el gol no arribava i els locals aprofitaven 2 dobles penals molt discutits pels groc i negres per posar primer l’empat i després avançar-se al marcador. Els visitants sortien de 5 i tot i tornar a gaudir d’alguna ocasió veien com faltant 6 segons el porter local feia el 4-2 final. Els mataronins entren en el descens en una lliga molt apretada conscients que tot i que poden sortir del pou amb dos partits han de millorar ofensivament per aconseguir-ho.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: