El Cadet acaba l’any golejant a casa

04EBA62F-CC04-44EF-9D5F-C2C137B1A1AA - Marc BrugueraEl cadet rebia al Premià, quart classificat, a casa abans de finalitzar l’any. Necessitaven els tres punts ja que els seus rivals directes pel campionat havien guanyat i no van fallar. Partit a priori complicat si mirem la classificació però a pista va ser un altre cosa. Partit dominat pel nostre cadet, on li va costar obrir el marcador i amb 0-0, Cristian va fer aturades de mèrit però Mario va fer al primer en el minut 7 i Didac el segon en el 17. Semblava ja guanyat però en una errada defensiva, el rival aprofitava i feia el primer. Mario estava on fire i va fer dos gols més en dos minuts i el cadet, molt superior va finiquitar el partit en la primera part.

La segona part va ser un monòleg de la primera, on en Marc va fer rotacions i va donar més minuts als jugadors de primer any de l’equip, com en Tabaré, Didac i Adrián. En Pol feia el cinquè i en Mario tancava al partit fent el sisè i el seu quart gol en el partit. El Cadet finalitza l’any tercer a 3 punts del líder.

Bon Nadal i Bones festes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: