Infantil vs Canet 4-2

infantil 18-19El rival que ens visitava aquest cop era el Canet FS, equip que anava com nosaltres a la classificació de la lliga. El partit va començar amb un bon ritme dels nostres però com ja és de costum seguien perdonant ocasions clares davant de porteria. Els visitants van tenir poques ocasions però quan van arribar van crear els dubtes defensius que els mataronins fa temps que arrosseguen. La part positiva arribaria quan l’àrbitre del partit va senyalar un penal que va provocar Albert i ell mateix seria l’encarregat de transformar-lo. Amb aquest 1-0 s’arribaria al descans.

A la segona meitat els locals sabien que haurien de treballar de valent si volien emportar-se els tres punts. Només començar, Albert va pressionar una pilota que ell mateix recuperaria i faria el 2-0. A partir d’aquest moment es van començar a relaxar i ho van pagar car ja que els locals aprofitarien dues ocasions per fer el 2-2. Els groc i negres apretarien en aquest moment i Carlos i Albert, van fer dos gols ens dues grans jugades dels nostres deixant el 4-2 final. Molt bon partit dels mataronins que segueixen apretant una emocionant lliga en la qual pots emporta-te moltes sorpreses. Destacar també el debut dels dos jugadors de l’aleví A: Alon i Pol que van disposar de minuts importants i van demostrar que són dos grans jugadors i que poden aportar molt en el futur d’aquest club.

Van jugar: Àlex i Gerard; Adri Cruz, Adam, Carlos (1), Martí, Pau, Albert (3), Guim, Alon i Pol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: