El Juvenil “A” es proclama campió d’hivern de lliga

juvenil a 18-19Complicat desplaçament del Juvenil “A” a la pista del Institut Icària – CET10. El partit es va disputar a una pista de escola, totalment fora del nivell de la categoria dels dos equips i que deixava poc marge per veure un gran partit de futbol sala. A més, l’equip es va desplaçar amb les baixes de Abel Rangel, José Guijarro, Sergio Vivas i Guillem Roig, que va provocar la convocatòria de tres jugadors del cadet: Alejandro López, Mario Guillén i Octavi Cuenca. El Juvenil va tirar de caràcter per treure 3 punts molt complicats. La primera part va acabar en empat a 2 gols, després de que els nostres aconsegueixin un parcial de 2 a 0 amb gols de Vila i Dorca, però va ser contrarestat amb dos gols dels barcelonins.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera, dos equips que intentaven jugar la pilota i arribant a porteria amb claredat, tot i que, de nou la possessió de la pilota era nostre com es habitual en tots els partits del juvenil.  David Caro va aconseguir el tercer al aprofitar un rebot a l’àrea contraria i posteriorment, Oriol Roy va superar al porter rival per deixar el marcador 4 a 2. Intent dels locals de retallar amb el joc de porter jugador però sense molt encert i final.

Victòria que deixa l’equip primer de lliga a cinc punts del segon classificat. Tres punts en l’últim partit de lliga de l’any que deixa a l’equip com a campió d’hivern. L’equip no s’atura ja que el proper dissabte disputarà la seva eliminatòria en la segona ronda de Copa Catalunya davant del Futsal Arenys de Mar, un rival que està en un gran estat de forma. Després d’aquest partit, la lliga torna el 12 de gener a la pista del Badalona, on esperem poder recuperar els jugadors lesionats i sancionats per poder disputar per primera vegada en tota la temporada un partit amb la plantilla en complet.

Aprofitem per felicitar als jugadors Oriol Roy i Sergi Vilajuana que van jugar diumenge amb el Sènior “B” realitzant un gran partit en la victòria contra el líder, l’Alella. I també a Pol Pinyol i Adrià Dorca que van tornar a jugar amb el primer equip a la Tercera Nacional contra l’Arrels però no van tenir la mateixa sort i no van poder celebrar la victòria.

BON NADAL A TOTA LA FAMILIA DEL CIUTAT DE MATARÓ i demanem cara el proper any, molts èxits esportius a tothom i poder veure al nostre equip, campió de lliga!!

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Oriol Roy(1), Sergi Vilajuana(1), Adrià Dorca(1), David Caro(1), Mario Guillen, Alejandro López i Octavi Cuenca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: