Cinc Ideal Autodara Jornada 10

CINC IDEAL JORNDA 10Ja podeu consultar l’últim Cinc Ideal de l’any 2018 patrocinat per Restaurant Auto D’Ara. El cinc està composat per:

  • Daniel Mas (Sènior “B”):  va disputar la segona part en la victòria del seu equip davant el líder de la categoria, l’Alella. Només va encaixar un gol i moments en que més va apretar l’equip rival, va realitzar aturades de mèrit i va treure pilotes molt complicades. Premi al esforç ja que recordem que venia d’una lesió llarga que li va impedir jugar la passada temporada.
  • Pablo Navarro (Aleví “B”): gran partit del Pablo a Vilassar de Dalt, va marcar dos gols en la victòria del seu equip i va jugar casi tot el partit. Molt bona progressió.
  • Oriol Roy (Juvenil “A”): jugador que es troba en un gran moment de joc. Dona molta seguretat al seu equip gràcies al seu gran treball defensiu i que aquest any ho compagina amb el seu encert cara a porteria. Dissabte va marcar el gol de la tranquil·litat del Juvenil i diumenge va jugar amb el Sènior “B” i es va convertir sense dubtes en el millor jugador del partit, aconseguint un hat-trick i fent una exhibició d’entrega, compromís i efectivitat. I tot això, jugant contra el líder de Segona Divisió.
  • Albert Ramis (Infantil): nova exhibició golejadora del gran dels Ramis. Va estar molt actiu durant tot el partit, fent una bona pressió de pilota i va ser un malson pels jugadors del Canet. Va aconseguir marcar 3 gols.
  • Mario Guillén (Cadet): possiblement el jugador amb més pegada del club. Té un fort xut exterior i es sap manejar molt be dins de l’àrea. Diumenge aconsegueix marcar 4 gols en la victòria del seu equip davant del Premià de Dalt. Destacar també que va anar convocat amb el Juvenil “A” contra el CET10.
  • Edgar Boix (Sènior “B”): l’entrenador del Sènior “B” es mereix aquest reconeixement després de no tenir un bon inici de lliga amb el seu equip. Aconsegueix la segona victòria de lliga i surt de la zona de descens a tercera. Molt treball a realitzar però aquesta victòria es converteix en un bàlsam d’aire nou.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: