Nova victòria del Femení que les col·loca segones de lliga

164B3B9E-DF77-42B9-A7EB-94292CEFC7E2 - Lluis Macias.jpegVictòria del femení i es posa segona a la categoria davant el Pony’s per 2 a 0. Després de la derrota passada de dijous contra el Futsal Mataró, les nostres noies volien seguir amb la bona línia a la lliga però el partit no va ser gens fàcil. L’equip rival, sense canvis, va plantejar un partit molt molt defensiu i les mataronines veien com passaven els minuts i no aconseguien trencar el mur que havien posat les barcelonines. A falta de 9 minuts per el final del partit, Ainoa va marcar de penal després d’unes clares mans de la tanca rival, pocs minuts mes tard Ari a passada de Marta Carrasco posava el 2-0 final. Pròxim diumenge les nostres noies juguen contra un dels equips de dalt de la categoria, el Rosario Central, on es jugaran moltes opcions de continuar a la part alta de la classificació. 1, 2, 3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: