Derrota del SPALL Ciutat Mataró a casa

C7670297-D334-4EAA-811B-4EB71F7BB958 - Joan Serra.jpegL’SPALL CFS Ciutat de Mataró perd a casa 1-3 contra el quart classificat a la lliga , l’Arrahona. Primera part on tot i portar el pes del partit, s’han comés errors que han costat molt cars i que han fet que la primera part acabés 0-2. A la segona un penal a favor dels nois dirigits per Serra escurçava el marcador i donava ales a l’equip que posaria setge a la porteria rival. Moltíssimes ocasions per empatar però la pilota no entrava, porter, pal, defenses treien la pilota quan estava apunt d’entrar, joc de 5, però res a servit per marcar l’empat i faltant 1 segon, aprofitant que no hi havia porter, l’Arrahona feia l’1-3 definitiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: