Derrota a casa de l’Aleví del Pol davant l’Alella

IMG-20181201-WA0033 - Pol Piñol VillàAquest cap de setmana, el nostre Aleví “B” jugava contra el líder de la categoria i potser el rival més fort d’aquesta categoria pel que fa a individualitats de jugadors i en l’àmbit grupal. Els nostres van sortir amb una pressió a mitja pista que van estar treballant tota la setmana, però individualitats de l’equip rival la van trencar en pocs minuts. El temps anava passant i els nostres no es rendien van anar pujant la pressió per complicar la sortida de pilota i ho aconseguien, però van acabar la primera part amb 0-5.

La segona part, va ser molt semblant a la primera, es va alternar la pressió a tota la pista i a mitja, l’equip rival seguia definint a la perfecció però els nostres van lluitar fins al final. D’aquesta manera aconseguint l’únic gol dels nostres, que col·locava un marcador d’1-10.

Tot i el resultat van fer un gran paper davant del líder de la categoria i podem assegurar que estan fent una gran progressió. 1,2,3 MATARÓ!!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: