Cinc Ideal Autodara Jornada 9

CINC IDEAL JORNADA 9.jpgAquesta setmana s’ha fet esperar… però ja tenim el cinc ideal de la setmana, composat per:

  • Marta Páez (Sènior Femení): la portera del Femení deixa una vegada més la seva porteria a 0 en lliga davant del Pony’s. Només ha encaixat 4 gols en lliga en 9 partits disputats. A més, aquesta setmana va tenir una gran actuació a la Copa Catalunya davant del Futsal Mataró, on va encaixar dos gols però va evitar una golejada.
  • Alejandro López (Cadet): en el seu partit del cadet, s’ha sacrificat per l’equip fent un gran marcatge individual al millor jugador rival. En atac ha marcat un golàs per l’escaire i ha donat l’assistència del tercer gol. Ràpid, fort, intel·ligent i humil. Molt bona progressió.
  • Adrián Cruz (Infantil): Un jugador que està treballant molt en els entrenaments i intenta millorar cada dia. Aquesta setmana en el seu partit contra Atlètic Premià va disposar de molts minuts, fent un partit complert i aconseguint un gol que li donarà molta confiança.
  • Aran Castillo (Juvenil “B”): Nova incorporació d’aquesta temporada que ha fet una gran evolució, és el primer any que juga a fútbol sala. Tant al partit de copa com al de lliga demostra molt bona actitud i llegeix perfectament les jugades i els espais. Ha fet jugar als seus companys donant-li opcions de pase i fent dualitats. Defensivament molt treballador i molta intensitat.
  • Nil Ramis (Prebenjamí): el petit dels Ramis, ha fet un gran partit davant del Camí del Cros, marcant un hat-trick i també realitzant una bona tasca en la porteria.
  • Yasmin Gascón (Entrenadora Prebenjamí): aquest cap de setmana ha tingut un partit molt plàcid amb el seu equip però la evolució es clara i l’equip millora jornada darrera jornada. Molt bona feina als entrenaments, amb pocs jugadors però ensenyant conceptes molts clars. Gran entrenadora  per molts anys!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: