Atlètic Català vs Aleví “A” 4-2

97B45E53-9D81-4A31-BE7D-EB42C1BD8055 - Joan SerraEls nois dirigits per Serra i De Gea perden 4 a 2 a Vilassar de Dalt. Els mataronins han sortit dormits a la primera part i s’han vist superats per la intensitat dels locals i el joc del seu número 10 que feia l’1-0. Ràpidament Alon ha fet el 1-1 però abans d’acabar la primera part els locals feien el 2-1.

A la segona els groc i negres han sortit amb una altre actitud i han pujat la intensitat. Malauradament el 3-1 queia al primer minut de la segona i un minut després Pol feia el 3-2 i els mataronins es bolcaven per intentar empatar. Forces ocasions pels visitants però serien els locals els que farien el 4-2 final. Seguim treballant, seguim aprenen.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: