Un excel·lent cadet guany a domicili

F766D984-4EAE-4775-A162-363D21ECFD89-Marc-Bruguera.jpegPartidàs en majúscules del Cadet a la pista de l’Atlètic Català, quart classificat. Partit dominat de principi a fi pels nostres nois, on han donat un recital de futbol sala desplegant un gran joc de possessió, ofensiu, defensiu i col•lectiu.

El Cadet, que necessitava guanyar per seguir a la caça del líder, ràpidament en el minut 2 Dídac, després d’una possessió llarga on tots els jugadors de camp van participar, feia el primer. Tot i anar per davant, la batuta la portava el cadet. El rival no aconseguia donar ni tres passades seguides ja que sempre tenien un jugador groc i negre a sobre. El partit s’anava endurin i el rival era molt intens fins al punt que en alguna jugada forta les banquetes s’encaraven. Els dos equips es jugaven molt. Les oportunitats sempre eran per els nostres i el porter rival se li girava feina. En el minut 25, en l’única arribada amb perill del rival, després de tres rebots, empataven el partit.

La segona part tornava a ser calcada a la primera, un cadet dominant, aconseguia el segon gol en una jugada d’estrategia de córner, en el minut 2, on Alejandro la posava a l’escaire. Un minut després, Gorin matava el partit fent el tercer. A falta de 10 minuts per acabar, l’esgotament es feia notar i el cadet baixava a mitjà pista, i aquí el rival ho aprofitava per poder xutar, però es trobaven amb una gran defensa i un seguríssim Cristian a la porteria. El rival feia al segon en una jugada aïllada quan el partit ja estava a punt d’acabar.

Aquest es el camí a seguir. La derrota de la setmana passada va servir per corregir errors i avui han fet un partit de 10 tots els jugadors. Gràcies també als pares i mares que avui han ajudat molt a l’equip, animan com mai.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: