L’Aleví “A” passa a segona ronda de Copa Catalunya

12DD2D0F-71BC-4CB5-A0AC-004CB003A637 - Joan SerraL’Aleví “A” entrenat per Adrià i Joan passa de Ronda en guanyar per 1-5 el seu partit de copa contra el Sant Joan de Vilassar. Només comença, els groc i negres han marcat el primer gol a peus de Pol Pujadas demostrant que venien a Vilassar concentrats en el partit. Ocasions pels 2 equips i tot i que els mataronins dominaven no acabaven d’entrar en el partit. Cap al final de la primera Izan feia el 0-2. A la segona part en 2 minuts Pujadas feia 2 gols un d’ells després que tot l’equip enllaces mes de 10 passades i sortint des de la pròpia porteria. Molt bona feina de tots i Ivan veia recompensat el seu treball fent un gran gol i posant el 0-5 al marcador. Els locals feien l’1-5 a les acaballes del partit. Un gol merescut per la bona feina que ha fet davant un equip de categoria més alta. A per la propera ronda on es trobarà un equip del club l’Alevi “B” dirigit per Pol Piñol que també a passat de ronda.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: