Juvenil “B” vs Premià de Mar 1-6

IMG-20181215-WA0051 - Ivan Tejedor.jpgPartit contra els quarts classificats de la categoria que afrontava el nostre juvenil després de perdre el dimarts 4-3 partit de copa contra F.S. Pineda però amb bon joc.

El partit començava amb un Ciutat de Mataró amb molt bon joc i dinamisme aconseguint moltes ocasions al començament del partit, una d’aquestes ocasions la transformava Aksel en l’1-0. Els nostres continuaven dominant pero una pèrdua a camp propi feia que el Cover marques 1-1 que va fer que el Ciutat comences a tenir dubtes amb la sortida de pilota i el rival ho va aprofitar per posar un 1-4 a la mitja part.

La segona part començava com la primera, amb moltes ocasions a favor dels nostres, la més clara una que Bernat Galzeran va estavellar al pal. Però els que van materialitzar van ser els de Premià que van fer dos gols més posant 1-6 al marcador. Tot i intentar-ho fins l’últim segon els nostres no aconseguien reduir distàncies. Partit amb moments de joc molt bons i altres no tant, si aconseguim materialitzar més ocasions i reduir errors a camp propi guanyarem partits segur.

A seguir treballant, gran evolució del equip respecte l’inici de temporada. 1’2’3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: