Empat 3 a 3 del Juvenil “A” davant del Sant Andreu

WhatsApp-Image-2018-12-16-at-13.11.13.jpegEl Juvenil “A” tenia avui una gran oportunitat per ampliar la seva distancia de punts amb els seus perseguidors en lliga, ja que s’enfrontaven amb el tercer classificat, el Sant Andreu i coneixen l’empat del segon classificat, el Sant Joan de Vilassar, ahir a Mollet.

Un Millan amb una bona afluència de públic ha pogut veure un gran partit. Els dos equips han mostrat les seves millors armes. El Sant Andreu, amb jugador molt desequilibrant i els nostres amb un gran joc d’equip amb possessions molts llargues. Bona intensitat d’inici de partit amb els visitants pressionant sortida de pilota. Aconseguim un parcial de 2 a 0 amb gols de Sergi Vilajuana i Oriol Roy però el Sant Andreu mitjançant el seu millor jugador, aprofita una pilota recuperada a mitjà pista per retallar distàncies en el marcador. Amb aquest resultat s’arriba al descans.

L’inici de la segona, es totalment pels visitants que surten molt més concentrats i ficats en el partit i d’aquesta manera aconsegueixen empatar el partit a través novament del seu millor jugador i posteriorment avançar-se en el marcador amb una gran jugada individual del mateix jugador. Parcial que deixava el marcador 2-3 a falta d’uns 15 minuts. Van arribar els nervis dels nostres però després d’un temps mort, es va poder preparar be l’atac per tal d’empatar el partit. Sergio Vivas aconseguia l’empat a falta de 5 minuts per finalitzar el matx i l’inèrcia del partit apropava més el quart gol local que el visitant però el mateix Sergio Vivas cometeix un error, encarant-se a un jugador que li costa la vermella i al seu equip, jugar durant 2 minuts amb inferioritat. Es defensa molt be la inferioritat i es recupera el jugador però es perd aquesta embranzida aconseguida per l’empat. Tot i això, encara hi havia temps per veure clares ocasions per marcar el quart i donar la victòria als nostres però no es va tenir l’encert cara a porteria.

L’empat deixa les coses com estaven. Continuem sense conèixer la derrota i l’equip continua tenint un marge de cinc punts amb el segon i tercer classificat però el partit d’avui ens deixa molt clar que aquesta lliga es molt llarga i no es poden anar perdent punts. Propera oportunitat per tornar a sumar de 3 en 3, en CET 10 el proper dissabte. Esperem poder recuperar els jugadors lesionats i sancionats cara les properes jornades. Som-hi equip!! Som un!!

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas(1), Oriol Roy(1), Guillem Roig i Sergi Vilajuana(1).

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: