Atlètic Premià vs Infantil 2-6

WhatsApp-Image-2018-12-15-at-11.34.48-Pol-Roy-López.jpegEls mataronins visitaven la pista de l’Atlètic Premià. Un partit que es presentava més aviat fàcil en veure la posició del rival però que van saber aprofitar les seves oportunitats per plantar cara i defensar-se davant els nostres infantils que van realitzar un partit bo, perdonant molt davant de porteria i on haguessin pogut donar molt més del que van donar.

El partit va començar bé pels nostres quan Arnau feia el primer gol però l’empat dels locals arribaria en el següent minut. A partir d’aquí els nostres van pujar una mica el ritme i van deixar un 1-4 molt bo en el marcador del descans. A la segona part sabien que el ritme hauria de continuar igual i van posar dos gols més al marcador només començar. Els locals però van seguir tenint algunes ocasions fins aconseguir un gol més que deixaria el 2-6 final.

Bona victòria que deixa l’equip en la mateixa posició però s’està veient que és una lliga complicada i on tots els equips volen sumar com sigui per la lluita de les posicions d’ascens.

Van jugar: Àlex i Gerard; Martí (1), Guim (1), Carlos (1), Adam, Amai, Albert, Adri Cruz (1) i Arnau (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: