Infantil vs Futsal Arenys Mar “B” 1-4

2DE55621-4414-4F11-AA57-BA4DEF26C21C - Pol Roy LópezEls mataronins rebien la visita d’un equip per sota en la classificació, l’Arenys de Mar. Un equip que es presentava amb un canvi però amb les idees molt clares sobre la pista i que des del començament va dominar en tot moment el partit. En l’inici van sortir més forts que els locals i van aconseguir escapar-se fins el 0-3, un resultat complicat després de veure l’actitud que havien mostrat els mataronins durant els gols. Albert aconseguiria el 1-3 abans del descans per donar una mica d’esperances a l’equip de cara a la segona part. En la segona part els groc i negres van apretar una mica més i van tenir forces ocasions per marcar però no van tenir la sort de cara. En una jugada d’estratègia els visitants farien el 1-4 que acabaria de rematar als mataronins, veient com s’escapaven tres punts importants que els hagués deixat lluitant per les posicions altes de la classificació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: